ART&LOVE CARAVAN i Sajeta Kreativni Tabor uskoro zajedno medju zvezdama.

ART&LOVE CARAVAN projekat organizacije D’OR, koji delom svojim grantom podržava organizacija Burners without Borders, ovogletaputujeponašem region i razgovarasadecom i odraslima na temu ljubavi, rešavanja problema, nenasilja i uživamo u kreativnosti i igri.Posle Crne Gore gde smo bili u junu mesecu i otvorili Festival Dani Zagradja, stigli smo i do naše nove stanice.

Tokom jula meseca naš caravan boravi u Sloveniji, gde su naši prijatelji i naš glavni partner je SAJETA MUSIC and ART Festival. Na SAJETA FESTIVALU ćemo u okviru programa za decu oslikavati kamenčiće i pričati o govoru ljubavi naspram govora nasilja kroz program nenasilne komunikacije poznat kao Jezik žirafe i jezik zmije.

U predivnom prirodnom okruženju šume, tirkiznih planinskih reka, okruženi umetnicima i muzičarima, uživaćemo u zajedničkim kreativnim igrama, razgovorima i lokalnojkuhinji, odnosno poznatoj Friki čuvenom jelu, ovog kraja Slovenije,od krompira i kačkavalja. Mismo sa sobom poneli i štrudle s makom po kojima je poznata Vojvodina iz koje dolazi naš karavan….

OČEKUJTE NAS USKORO JER NAŠA NOVA STANICA JE SLOVENIA!

flajer sajeta